بازدید از کارخانه انگور، کارگاه شیرهپزی و کلکسیون ملی انگور
سید مصطفی زرابادی مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قزوین گفت: کلاس های تئوری آموزش پخت شیره انگور و تولید و بستهبندی کشمش طی دو جلسه برگزار شد و با توجه به نیاز آموزش برخی مباحث این دوره به صورت عملی، یک تور بازدید آموزشی یک روزه توسط دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قزوین ترتیب داده شد.
زرآبادی افزود: این تور آموزشی با حضور متقاضیان و مدرس این رشته در کارخانه کشمش تاکستان، کارگاه شیره پزی و کلکسیون ملی انگور انجام شد و مدرس به بیان نکات باقیمانده کلاس به صورت عملی کرد و متقاضیان از نزدیک با مراحل مختلف کار آشنا شدند.